Citeste blogosfera portocalie

joi, 28 februarie 2008

Copiii lui Boc si copila lui Basescu

Tinerii din PD-L Cluj o sustin cu ardoare pe fiica presedintelui
(Foaia transilvană)
(...) Clujul a pus şi el o pană la aripa tânără a partidului. Darius Pintilie a fost ales vicepresedinte "pe national". (...)
,,Faptul ca Elena Basescu a cîstigat detasat cursa nu face decît sa exprime valoarea ei în cadrul organizatiei. Faptul ca de doi ani de zile bate toate organizatiile din aceasta tara. La organizatia Cluj, de peste un an si jumatate, vine cînd este invitata. Este un real cîstig." ( articol integral)

.
Trebuie precizat că discuţia cu reprezentantul ziarului a durat peste o oră, s-au spus foarte multe în special despre ce proiecte are organizaţia de tineret, şi cum vede ea comunicarea cu tinerii, despre rolul pe care îl are şi doreşte să îl aibă organizaţia Cluj la nivel naţional, despre importanţa implicării civice a tinerilor. Sunt aspecte pe care tinerii trebuie să le cunoască şi ar fi normal să o facă prin intermediul presei care are rol de intermediar.
Ce s-a spus şi ce a ieşit.
Din nefericire presa nu preia informaţia să o transmită ci face tot posibilul să o transforme în cancan politic. Iată cum în loc să informăm tinerii le întărim sentimentul de scârbă faţă de politică. De ce? Pentru că interesul ratingului, interesul financiar e mai presus decât interesul de a informa corect. Aceasta este România anului 2008.
Alin Baciu