Citeste blogosfera portocalie

vineri, 14 noiembrie 2008

Echipa de imagine în blosfera portocalie?

Există această blogosferă de care unii dintre ziarişti sau bloggeri fac caz? Nu trebuie facută contabilitate, nici lansata o filosofie a politicii online, trebuie doar urmarit ce se întâmplă cu ocazia unor evenimente importante cum a fost referendumul pentru suspendarea preşedintelui Băsescu sau campania care se află în derulare. Nu ştiu dacă putem face o distincţie între blogosfera roşie, galbenă, verde sau portocalie, ci mai degrabă blogosfera pro şi anti Băsescu. Restu sunt nuanţe.
Nu doresc să scriu despre ce este echipadeimagine.blogspot.com, pro sau anti, portocalie sau albă. Am adunat site-uri ale membrilor PDL, ale organizaţiilor şi ale unor bloggeri care ...nu sunt anti Băsescu. Mai departe las la aprecierea altora ce fac. Una din ,,cronicile" care se referă la munca mea o găsim pe codexpolitic.us , citez ,,Din cate cunosc, cu exceptia site-ului Elenei Udrea, nu exista blog PDL-ist care sa atinga mai mult de 1000 de vizite pe zi. Este adevarul pur, fara nicio ipocrizie si excluzand, din start, blogurile ziaristilor pro-Cotroceni. Singurul alt site, in afara de acesta, care centralizeaza resursele PDL-ului este cel al lui Alin Baciu, Coordonator al Comisiei de comunicare si imagine a OT PDL. Omul a muncit din greu si a creat o forma de standardizare a resurselor partidului, cu cunostintele si resursele proprii. Ultimul site adus in atentie de catre acesta este prezenta online a Organizatiei de studenti a PDL-ului, organizatie care ne spune ca “PNL+PSD nu vrea ca tu sa votezi.” Ma rog, sunt la inceput..."

Aş mai adauga conceptul lansat de mine in această săptămână, de birou online de campanie prin site-ul lui Adrian Gurzău. Nu mă voi opri aici, cu siguranţă.

Alin BACIU



Site-ul OSPDL

Într-o perioada plină de site-uri electorale sparg monotonia anunţând apariţia în spaţiul virtual al site-ului Organizaţiei de Studenţi a Partidului Democrat Liberal.
Nu-mi rămâne decât să ure BAFTĂ.