Citeste blogosfera portocalie

joi, 29 mai 2008

Fii cetăţean la tine acasă

Calitatea vieţii fiecăruia dintre noi depinde de cei care vor fi aleşi duminică 14 iunie, de aceea participarea la vot este esenţială. Trebuie să ne implicăm în decizie prin participare la vot, iar pe de altă parte putem să ne exprimăm nemulţumirea. Viaţa de zi cu zi depinde de cei aleşi în administraţia locală, şi nu putem rămâne indiferenţi. Cu atât mai mult noi tinerii deoarece viitorul ne aparţine nouă şi îl vom avea aşa cum il construim cu indiferenţă sau cu implicare, cu grija zilei de mâine sau ignoranţi.



În această lună de campanie am avut ocazia de a discuta şi cu tineri şi cu oameni mai în vârstă. Ceea ce m-a impresionat în mod negativ a fost faptul că tinerii în marea lor majoritate şi-au arătat dezinteresul pentru ce se întâmplaă în politică şi implicit în comunitate. Într-adevăr au motive de nemulţumire dar stând deoparte n rezolvă nimic. Pe de altă parte am constatat că pensionarii, şi mai ales cei din mediul rural vor merge la vot negreşit. Deşi nemulţumiţi (nu cred că un tânăr o duce mai greu decât un pensionar din mediul rural) eu vor vota, ori pentru mai bine ori să-i dea jos pe cei care i-au nemulţumit.
Şi încă ceva, cei bătrâni spuneau că votează pentru ca nepoţii şi copii lor să o ducă mai bine. Adică pentru viitor, viitorul celor inoranţţi care ştiu doar să-şi arate nemulţumirea şi dezinteresul dar nu se implică. E timpul ca eneraţia tânără să se trezească

Fii cetăţean la tine acasă

Fiecare cetăţean al acestei ţări trebuie să aibă un cuvânt de spus în ceea ce priveşte comunitatea în care trăieşte. Nu trebuie să mai fie nevoie să pleci în altă parte pentru a avea un viitor mai sigur, te poţi dezvolta şi la tine acasă, printre ai tăi. Contribuie şi TU la dezvoltarea comunităţii tale pentru a contribui la dezvoltarea viitorului tău la tine acasă. Pentru aceasta implica-te acasă şi alege viitorul. Viitorul comunităţii depinde în mod esenţial de administraţie, de cei care vor fi aleşi să conducă administraţia în următorii 4 ani.

Alege, o să vezi ce mult contează!

Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat Liberal consideră necesară iniţierea unei campanii de mobilizare în rândul electoratului, cu precădere în rândul categoriei de vârstă pe care o reprezintă. OT PD-L se poziţionează drept singura formaţiune de acest tip care iniţiază o campanie de moblizare, bazată pe conştientizarea rolului de cetăţean responsabil pentru comunitatea în care traieşte.

Vino pe Forum şi spune care e părerea ta
Ce faci pe 14 iunie? Pune-ţi amprenta pe viitorul tău participând la vot
Alin Baciu
coordonator Comisia de comunicare si imagine OTPDL

clipuri electorale ale PDL pe http://www.youtube.com/tineretPDL

Premianţii Domină Lupta

Noua promoţie de politicieni, îşi primeşte premiul de excelenţă, iar acest premiu este realegerea în funcţie, fie că este vorba de Emil Boc, de Liviu Negoiţa, de George Scripcaru, de Darius Vâlcov, de Gheorghe Falcă, toţi aceştia au intrat în luptă în 2004 din poziţia de tineri curajoşi, hotărâţi, gata să demonteze prejudecaţile legate de vârstă şi experienţă în politică şi administraţie publică. Au reuşit şi vor fi aleşi din primul tur. De ce ? Pentru că au valoare, pentru că vin cu mentalitatea sănătoasă pe care s-a clădit noua generaţie de politicieni a PDL. Şi-au mai demonstrat valoarea prin activitatea lor politică şi alţi tineri precum Monica Iacob Ridzi, Roberta Anastase, Rareş Niculescu, Raluca Turcan.
Urmează alţii, care pot fi priviţi aşa cum erau priviţi premianţii de azi în 2004. Încrederea acordată lor ACUM îi poate transforma peste 4 ani şi pe ei în premianţi care să îşi recâştige mandatul din primul tur, iar aceasta nu-i o întâmplare, nu este nici o promisiune politică neacoperită, sunt fapte care au fost şi pot fi demonstrate. Politica trebuie făcută prin fapte, iar candiaţii propuşi de PDL fac ce trebuie pentru comunitatea care i-a ales. Iar premierea făcută de cetăţeni prin acordarea votului este elocventă. Au demonstrat, şi o vor demonstra, iar cei care nu vor ajunge să fie premianţi vor ieşi din scenă pentru că aşa e în...PDL. În 2012 vom mai putea vedea premianţi precum Alin Tişe, Cristian Boureanu, Sebastian Bodu, Andrei Volosevici, Alin Traşculescu, Tiberiu Iacob Ridzi, sau alţi tineri pe care PDL îi aruncă acum în luptă. Cine a avut încredere în tineri în 2004 a câştigat. ( citeşte articol integral)

Premianţii Domină Lupta

Emil Boc Primarul tău


mai multe pe www.alintise.ro si www.emilboc.ro

Liviu Negoiţă Ştii de ce



clipuri electorale ale PDL pe http://www.youtube.com/tineretPDL
cine vrea primari la fel să voteze PDL
Premianţii domină lupta citeşte articol pe inpolitics.ro
Vizibilitatea, notorietatea, credibilitatea se construiesc în timp cu fapte, un discurs bun sau un pliant bine realizat poate doar să aducă aprecierea analiştilor. Cei care au fapte şi au forţă se vor impune şi se va vedea, că premianţii domină lupta.
Alin Baciu

.

Ofensiva PDL online - site-uri candidaţi şi slogane


Emil BOC Cluj-Napoca, Slogan: Faptele vorbesc


Mircea HAVA Alba Iulia Slogan: Fapte nu povesti!


George SCRIPCARU Braşov Slogan: Reconstrucţia continuă!







Radu BERCEANU Dolj Slogan: Reuşim împreună



Marius Gerard NECULA Galaţi Slogan: Om bun pentru Galaţi



Dumitru OPREA Iaşi Slogan: Oprea deschide Iaşul

vezi Harta lui Oprea



Dorin Cherecheş
Baia Mare Slogan: Hai să facem Baia Mare


Dorin FLOREA Tîrgu Mureş Slogan: Dorinţa ta: un oraş ce înFlorea




Andrei VOLOSEVICI, Ploieşti Slogan: Schimbă Ploieştiul



Ion ARITON Sibiu Slogan: Contează pe mine, se poate mai bine



Mircia GUTĂU Râmnicu Vâlcea Slogan: Primar puternic, oraş puternic



Alin TRAŞCULESCU, Focşani Slogan: Acum se poate!



Vasile BLAGA , Bucureşti, Slogan: Soluţii, nu discuiţii!

Vezi Harta lui Blaga



Răzvan MURGEANU, Bucureşti sectorul 1 Slogan: Vin acum pe strada ta!



Cezar IONESCU, Bucureşti, sector 2, Slogan: Un Negoiţă pentru sectorul 2!



Liviu NEGOIŢĂ, Bucureşti sectorul 3 Slogan: Vino la vot! 4 ani contează!



Radu SILAGHI Bucureşti, sector 4 Slogan: Facem ce trebuie!




Cristian POTERAŞ Bucureşti, sector 6 Slogan: Cu siguranţă. DA!



Corneliu Mihalache, Vaslui, Slogan: Tu faci primarul!



Alin TIŞE, Cluj, Slogan: Facem ce trebuie pentru Cluj!


Tudor CONSTANTIN, primaria Călăraşi., Slogan: Din dragoste pentru oameni

Marian DINULESCU , Călăraşi, Slogan: Aveţi dreptiul la mai bine


Tiberiu IABOB RIDZI, Petrosani, Slogan: in 1 an am facut mult, in 1 mandat facem totul

Cristian BOUREANU, Argeş Slogan: Hai la evoluţie