Citeste blogosfera portocalie

miercuri, 13 iunie 2007

Activitatea Echipei de Imagine a OTPD Cluj

1. Punctul PeD- publicatie interna a Organizatiilor de Tineret si Studenti.
2. Cafeneaua Tinerilor Politicieni - intalniri periodice intre lideri politici si tineri din PD intr-o atmosfera relaxanta avand ca subiecte de discutie domenii de interes pentru tineri precum si realitati politice la zi. Este un club politic deschis pasionatilor
3. Om politic pentru viitor - formare politica a tinerilor si team building pentru tinerii din PD Cluj, formarea liderilor si a consilierilor politici, organizarea de workshopuri care sa dezvolte capacitatea in echipa.
4. Scoala de vara Leghia 2006 - scoala de vara de comunicare politica in care s-a simulat conceperea si realizarea unei campanii electorale.
http://leghia2006.weblog.ro
5. Informare europeana - actiuni de informare europeana, conceperea de materiale informative
6. Comunicare - site, forum, pliant, Ghidul tanarului PD-ist, dezvoltarea mijloacelor de comunicare interna si externa.
7. Consilieri electorali - cursuri si activitati de pregatire a tinerilor in vederea pregatirii lor ca si consilieri de comunicare electorala.
8. Cupa partidelor la fotbal - competitie organizata pentriu formatiunile de tineret ale partidelor politice, cu invitatea si a unei echipe a presei.
9. Campanie de comunicare pe Internet - are ca obiective transmiterea mesajului PD tinerilor prin intermediul acestui mijloc eficient de comunicare, implicarea tinerilor in viata civica si constientizarea importantei implicarii lor, precum si informarea corecta a lor privind realitatile politice si sociale actual
10. Democratul - Echipa de Imagine colaboreaza cu Biroul Permanent Judetean in vederea realizarii publicatiei PD Cluj, ,,Democratul"
11. Realizarea site-ului www.otpdcluj.ro si administrarea site-ului www.pdcluj.ro