Citeste blogosfera portocalie

vineri, 8 februarie 2008

De ce să rămânem în România

Ne complacem in situatia actuala in care dam vina pe cineva, pe oricine, dar noi nu facem nimic. Nu ne asumam responsabilitatea pentru a pune umarul la binele acestei tari si implicit a noastra. Asteptam sa ne faca altii viitorul. Vrem binele copiilor nostri, vrem o viata stabila in tara, vrem locuinte, vrem locuri de munca bine platite si aici, ca si in occident. Dar nu facem nimic. Asteptam sa ne faca altii. De ce? E tara noastra. O fi ”bolnava” acum, dar are nevoie de noi sa fim alaturi de ea, sa se insanatoseasca, la fel cum avem grija de parintii sau copiii nostri cand au nevoie de noi. Va propun prin intermediul acestui blog sa gasim motivele pentru care sa ramanem in Romania si, mai important, sa cautam ”leacul” care sa o puna pe picioare. NOI! TOTI! IMPREUNA! (mai mult... pe blogul lui Vlad Oneţ)

Vlad Oneţ

Să cunoaştem tinerii

Ne preocupă, sau ar trebui, tinerii, problemele tinerilor, modalitatea prin care tinerii sa fie informaţi şi să se implice în societate, să fie interesaţi de politică, să participe la vot, să ne voteze.
Pentru asta trebuie înţeleşi şi ajuns la ei cu mesajul potrivit, prin intermediul canalelor de comunicare potrivite, cu actiuni care să le atragă atenţia şi să-i mobilizeze.
Recomand un studiu sociologic, prezentat şi pe inpolitics: Meet the young people