Citeste blogosfera portocalie

vineri, 29 februarie 2008

Joi seara facem politică

Joi de la ora 20,00 la sediul PD-L din Cluj a avut loc prima ediţie a serilor de dezbatere organizate la iniţiativa Echipei de Imagine şi susţinerea BPJ OTPD-L Cluj, sub denumirea:

Tema serii a fost ,,Dacă şi cum ne cunoaştem doctrina"

A rezultat o discuţie foarte utilă într-un partid, în legătură cu ce e doctrina de ce se spune că diferă de altele şi prin ce anume, diferenţe dotrinare dar şi convieţuirea mai multor curente doctrinare în acelaşi partid, în ideea de politică modernă, s-a vorbit despre descentralizare si federalism, despre implicare civică, dezvoltarea şi importanţa societăţii civile precum şi experienţa personală a unora dintre participanţi în cadrul unor ONG-uri, toate acestea învârtindu-se în jurul elementului central al popularilor europeni, dezvoltarea comunităţii şi a ideii de cetăţean.
În plus fiecare participant a avut ocazia să vorbească, să-şi spună perceptia despre aspectele discutate.
Au participat atât membrii mai noi sau mai vechi ai partidului cât şi simpatizanţi.

Astfel, în fiecare zi de joi de la orele 20,00 la sediul PD-L Cluj tinerii dezbat o temă de interes. Vor fi dezbătute probleme care preocupă tinerii, teme la zi, teme care influenţează viaţa.
Trebuie să renunţăm la pasivitate şi să dezbatem probleme de care suntem interesaţi, să ne spunem părerea pentru că ,,Joi seara facem politică"
Moderatori : Alin Baciu şi Călin Găbudean
Intraţi la discuţii pe forum
.