Citeste blogosfera portocalie

marți, 4 noiembrie 2008

De la clipuri si afise la ...Hi5

La Cluj se poartă Hi5

Candidatul PD-L, Adrian Gurzău, activ pe Hi5
,,Candidaţii la alegerile parlamentare din 30 noiembrie a.c. au devenit internauţi activi solicitând prietenii pe reţeaua Hi5. Iniţiativa a avut-o actualul preşedinte, CJC, Alin Tişe, care a trimis mii de solicitări de prietenie pe Hi5, când a candidat în iunie la alegerile locale.
În prezent încearcă să se facă văzut pe internet şi candidatul Daniel Buda, dar cel mai activ se dovedeşte Adrian Gurzău, care are un profil Hi5 accesat şi interesant. De la deschiderea paginii face o chemare: „Vă aştept alături de mine să câştigăm COLEGIUL 4 Cluj-Napoca!”.
Profilul lui Adrian Gurzău a fost vizualizat de peste 350 de ori, iar în box are 495 de prieteni. Adrian Gurzău şi datorită staff-ului său, compus din tineri inteligenţi, dinamici şi profesionişti reuşeste să fie un candidat foarte vizibil pentru cetăţeni. Incitantă este şi prezentarea sa de pe pagina de gardă, care o redăm pentru cititorii NapocaNews:"
(vezi articol integral)

Nu doar candidaţii din Cluj au adoptat aces model sde a se apropia de tineri. Un alt candidat activ este si Daniel Barbulescu de la Slatina. Mai aveti alte exemple? Sa le descoperim. Pană atunci hai sa fim prieteni cu candidaţii.

Alin Baciu

America alege

Si clipurile contează