Citeste blogosfera portocalie

miercuri, 5 martie 2008

Organizaţia de Tineret a PSD, parte a guvernării Tăriceanu – PNL

Acuze intre tinerii politicieni
(CityNews)
“OT PD-L considera ca numirea recenta a domnului Florentin Gust, lider national al Tineretului Social-Democrat (TSD), in fruntea Autoritatii Nationale de Tineret (ANT) pe postul de vicepresedinte, demonstreaza ca fiind total ipocrita si inadmisibila pozitia TSD care se pretinde a fi in opozitie” sustin tinerii democrat-liberali din Cluj in comunicatul de presa.
Conducerea OT PD-L mai sustine ca si alti lideri ai TSD ocupa functii importante in aparatul guvernamental, precum Gabriel Ispas, Alexandru Steriu sau Cosmin Belacurencu

La Cluj, tinerii din PD-L scot săbiile spre PSD
(Ziua de cluj)
Tinerii PD-L Cluj acuză organizaţia de tineret (OT) a PSD că este parte a guvernării Tăriceanu - PNL şi cere liderilor PSD să explice cetăţenilor care este rolul organizaţiei de tineret a PSD în Guvernul Tăriceanu II, se arată într-un comunicat de presă al OT PD-L Cluj, dat publicităţii ieri.
(mai mult...)

Tinerii PD-L supăraţi pe cei din PSD
(Cluj online)
Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat Liberal Cluj este de părere ca Organizaţia de Tineret a PSD este parte a guvernării Tăriceanu – PNL.
(mai mult...)


comunicatul de presă

.
Ce mă enervează....

Ce e politica? O lume nebună, nebună, nebună urmărită de oameni normali sau o lume normală căreia dacă îi mai acordăm atâta atenţie înnebunim cu toţii?
(articol complet)

Alin Baciu