Citeste blogosfera portocalie

luni, 21 ianuarie 2008

marketing politic



presa 21 ianuarie

(ziua de cluj)
Preşedintele PD-L, Emil Boc (foto), s-a aflat sâmbãtã la Bucureşti, în studiourile Realitatea TV, unde a fost invitat în emisiunea “3x3”, realizatã de Stelian Tanase.
(ziua de cluj)
Practic, un scor electoral de 57-58% obţinut din primul tur de Emil Boc poate însemna prin “simpatie” un scor de peste 40% pentru lista formaţiunii sale, PD-L. în acest caz celelalte partide de pe scena politică clujeană, UDMR, PNL, PSD şi PRM, pot uita că mai reprezintă ceva în următorii patru ani la nivelul Consiliului Local. Practic, va mai conta doar acel partid care îşi pune viceprimarul şi acela condiţionat fiind de acceptarea sa de către Boc şi PD-L.(mai mult...)
(gandul)
Democrat-liberalii şi-au desemnat deja o parte din candidaţii la alegerile locale. În ultima şedinţă pentru pregătirea alegerilor, conducerea PD-L a acceptat, în principiu, candidaturile la funcţia de primar ale lui Gheorghe Ştefan (Piatra Neamţ), Cătălin Flutur (Botoşani), Dumitru Oprea (Iaşi), Cezar Preda (Buzău), Antonie Solomon (Craiova), Mircea Hava (Alba Iulia), Dorin Florea (Târgu Mureş), Cornel Vieru (Sfântu Gheorghe), Vasile Moldovan (Bistriţa), Liviu Negoiţă (Sectorul 3) şi Cristian Poteraş (sectorul 6). Cel mai probabil, la Primăria Clujului va fi anunţată candidatura liderului PD-L Emil Boc, acesta afirmând de mai mult timp că intenţionează să mai stea patru ani în fotoliul de primar.
Pentru aceştia, liderii liberal-democraţi au decis să fie realizate nişte sondaje de opinie care să arate care este încrederea populaţiei în ei, intenţia de vot şi notorietatea lor. (mai mult...)