Citeste blogosfera portocalie

duminică, 2 noiembrie 2008

Ei cu ei, noi cu voi...fara numar

Unul din cadidaţii cei mai spectaculoşi ai PDL este Silviu Prigoană, un candidat care se pliază destul de bine pe electoratul său din Sectorul 5
aici e site-ul http://www.prigoana.ro

aici e videoblogul http://www.youtube.com/prigoanavsilviu

si ...fară comentarii



Toamna marilor meciuri

Vineri, 31 octombrie, la Piatra Neamt a avut loc lansarea oficiala a candidatilor PD-L pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie. Evenimentul s-a desfăşurat pe stadionul de fotbal "Ceahlaul" in prezenta liderilor Partidului Democrat Liberal, Emil Boc, Theodor Stolojan, Vasile Blaga, Adriean Videanu, Gheorghe Flutur, Sulfina Barbu.

Am fost sa sustin din galerie cea mai valoroasa echipa. Suporterii portocalii au venit echipati cu steaguri, baloane, esarfe pentru a-si sustine favoritii.

PDL a intrat din primul minut in posesia mingii si a gasit un culoar ideal de a prezenta programul de guvernare in Moldova, regiune ce este sprijinita de suporteri din Suceava, Botosani, Piatra Neamt.

Am vazut pe teren o echipa PD-L puternica, precisa, concentrata pe un program concret , cu o strategie de centru-dreapta, o echipa care actioneaza conform vointei cetatenilor.

Favoritii au pus in dificultate alianta ros-galbena, incropita din jucatori slabi si ineficienti care timp de 4 ani nu au reusit sa-si reformeze echipa, au dezvoltat in lant actiuni periculoase pentru Romania, au centrat de fiecare data in dezavantajul cetateanului, o echipa fragmentata care care a abandonat dorinta de reformare a tarii . Titularii de altadata, Adomnitei, Chioariu, Cioroianu au ajuns rezerve pe o banca tehnica cu obiective de liga inferioara.

Incurajati in permanenta de galerie, PDL s-a detasat considerabil. Din tribune atmosfera a fost intretinuta de trupa Sistem; cei 15000 suporteri PDL putandu-se bucura de un spectacol de lumini si artificii. Imnul adoptat de galerie este piesa celor de la Morometii “Ei cu ei, noi cu voi”
Etapa decisiva se joaca pe 30 noiembrie, atunci cand PD-L va aduna punctele necesare victoriei finale. Lipsa de performanta din trecut trebuie penalizata, adversarii din PNL-PSD vor trebuie sa recunoasca performantele unei echipe europene care stie sa respecte si valorifice in interesul cetateanului adevaratele principii ale democratiei.

Scorul final va asigura suporterii ca Romania e pe maini bune.

Imn





Andreea Stoleru (Iaşi)