Citeste blogosfera portocalie

marți, 4 martie 2008

BPN OTPD-L

Rezoluţia primului Birou Permanent Naţional al OTPD-L – Nu puneţi două milioane de părinţi pe drumuri din cauza incompetenţei Guvernului!

Duminică, 2 martie 2008, la Râmnicu Vâlcea a avut loc primul Birou Permanent Naţional al Organizaţiei de Tineret a Partidului Democrat – Liberal, după alegerile din 23 şi 24 februarie anul acesta. Birourile Permanente Naţionale ale OTPD-L au loc cel putin o data pe luna, iar noua conducere a hotărât ca în fiecare lună să fie ales un alt judeţ în care să se desfăşoare. La început vor fi alese judeţele care nu au reprezentanţi în conducerea centrală a organizaţiei.
(mai mult...)

Blog politic

În ideea promovării fenomenului şi cu acordul autorului, îmi permit să prezint nişte informaţii utile, are pot ajuta în construirea unei puternice ofensive online a PD-L şi mai ales a OTPD-L

Blogurile politicienilor între ştiinţa şi „al şaselea simţ”

Suntem cu toţii conştienţi că trăim în era informaţiei şi a Internetului, în care un alt “pas mic” al omului a avut loc într-o direcţie fără de întoarcere. Mai exact, ultimele sondaje arată că aproximativ 5 milioane de români folosesc Internetul, dintre care 3,8 milioane zilnic (18% din populaţia peste 18 ani), existând motive puternice care să ducă la o creştere în viitor a numărului acestora, mai ales pe seama atenuării unor obstacole financiare, tehnologice, de educaţie sau vârstă. În acest nou context, politicienii nu puteau să rămână în urmă, aceştia descoperind multiplele avantaje ale folosirii site-urilor şi blogurilor ca mijloc de comunicare politică. Dacă despre site-urile politice se mai cunosc câteva lucruri, blogul este un instrument foarte nou în mentalitatea politicienilor români, aceştia făcând abia din anul 2007 primii paşi serioşi pe acest tărâm virtual. Prin urmare, acesta a fost şi semnalul declanşator pentru dorinţa tuturor de a-l cunoaşte, de a-l analiza, de a învăţa să-l utilizeze. Prin urmare: îl putem analiza în amănunt, îl putem introduce în rigorile unei ştiinţe, îl putem evalua?

Vă recomand Manual de Blog Politic
http://skorpionblog.wordpress.com/


Alin Baciu