Citeste blogosfera portocalie

joi, 30 octombrie 2008

Echipa de imagine.....ţine cu tine!

A mai ramas puţin până la lansarea singurului BIROU DE CAMPANIE ONLINE din Romania.

Urmăriţi Echipa de imagine în campanie

Mesaj de la un tanar alegător

Am primit pe mail un mesaj de la un tanar alegator. Un mesaj care trebuie luat in seamă de noi, şi în acelaşi timp cei care doresc să intre în contact cu noi trebuie să ştie că găsesc mereu uşa BIROULUI ONLINE DE CAMPANIE deschisă.

,,Nu se gasesc informatii despre candidatii PDL din colegii. Unii au notorietate, dar altii parca se ascund. Ar fi fost normal ca pe site-ul partidului sa fie o sectiune de unde sa poata afla tot omul care sunt candidatii in colegiile din toata tara. Tot acolo dand click pe fiecare candidat, sa-i vezi poza, CV-ul, ce interese are, ce program are. Eu sunt din Iasi si in colegiul meu (dep 11) candideaza Costi Neagu. Cine este el? Cum arata? Ce vrea sa faca? Cum ma convinge? Eu de unde iau informatii despre el?(ca abia am gasit o poza amarata). Nu vreau sa ma limitez la ce-o sa primesc in cutia postala. Vreau sa aflu mai mult, vreau sa ma convinga. Impresia mea este ca PDL nu se ia in serios ca partid. Ignorati internetul, abia, abia v-ati facut un site la organizatia de seniori. Va lipseste stofa de invingatori. Ar trebui sa va mobilizati daca vreti sa faceti ceva. Inertia este prea mare, chiar la organizatia de tineret." un alegator tanăr


Răspuns punctual
- pe acest site încerc să centralizez toate site-urile de candidaţi ai PD-L la sectiunea ,,Site-uri de campanie candidati PD-L (pe coloana din dreapta)
- există portaluri cu informatii despre alegeri prezentate in urma cu ceva timp chiar aici, http://infoalegeri.ro/ , www.thinkopolis.eu , http://www.alegeri-parlamentare.ro/ , www.alegeri.tv
- încă nu a început campania şi unii se mai pregătesc. (nu e bine dar...ne miscăm cam greu)
- candidatii tineri vor fi prezentati si pe site-ul organizaţiei de tineret
- pe Costi Neagu îl găseşti aici

Caravana Fondurilor Europene

Începând din 31 octombrie, Partidul Democrat Liberal va derula, în judeţele Cluj şi Sălaj, o amplă acţiune de informare cu privire la oportunităţile de atragere a fondurilor europene pentru IMM-uri şi pentru micile exploataţii agricole.

Campania „Caravana Fondurilor Europene”, organizată de deputatul PDL în Parlamentul European Rareş Niculescu - împreună cu Emil Boc, primarul Municipiului Cluj-Napoca şi preşedintele PDL şi Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj - se va derula pe parcursul unei săptămâni şi va consta în difuzarea, în comunităţile din cele două judeţe, a 40.000 de broşuri cuprinzând informaţii utile despre fondurile europene (vezi film)

Am editat si o brosura pentru a informa cetatenii despre oportunitatile pe care le au in atragerea fondurilor europene. Brosura contine informatii privind fondurile existente pentru IMM-uri, pentru modernizarea exloatatiilor agricole, pentru agroturism, fonduri care pot fi accesate de persoane fizice sau juridice, mici intreprinzatori. Vrem sa venim in sprijinul cetatenilor cu cat mai multe informatii, nu doar despre fondurile existente, ci si despre potentialii beneficiari si pasii de urmat, informatii care ii pot ajuta sa acceseze fonduri europene”, a declarat Rares Niculescu pentru citynews.ro. (vezi stirea)
La Caravana fondurilor europene vor participa si candidatii PD-L la alegerile parlamentare din 30 noiembrie.

Această campanie se va derula cu implicarea organizaţiei de tineret.

Citeşte broşura . Mai multe informaţii pe www.raresniculescu.ro