Citeste blogosfera portocalie

sâmbătă, 29 noiembrie 2008

Vocea unei generaţii?

Cu toţii avem ceva de spus. Cu toţii îi aprobăm pe cei care spun ce ne doare şi descriu realitatea din jur. Cu toţii suntem conştienţi că trebuie schimbat ceva. Şi totuşi nu ne mişcam.
De ce? De ce nu încercăm să mişcăm România? Ne doare când ne uităm în jur. Doare nu numai prostia, doare şi pasivitatea. Nu mai credem că putem, oare ne-am pierdut încrederea în noi sau au reuşit alţii să ne inducă conştient această neîncredere? Suntem o generaţie puternică sau încă ne lăsăm dominaţi de generaţia comuniştilor? Participarea la vot şi rezultatele din 30 noiembrie ne va oferi răspunsul. Nu trebuie să fim o generaţie dominată.





Alin Baciu

O şansă pentru o generaţie

O idee poate schimba o naţiune
Unele decizii definesc o generaţie
De unele zile ne putem aminti o viaţă întreagă
Anumite momente din viaţă nu trebuie lăsate să treacă
ACESTA ESTE MOMENTUL NOSTRU
ACUM E TIMPUL NOSTRU
Aceasta este şansa acestei generaţii de a schimba ceva.
România are nevoie de modernizare, România are nevoie de noi.


Generaţia celor care acum se apropie de 40 de ani au făcut o revoluţie, chiar dacă ea a fost furată de nişte nomenclaturişti, a adus democraţia şi libertatea de exprimare, care ne dă posibilitatea să vorbim liberi acum.
Ce a făcut generaţia noastră pentru România?
I-a permis comunistului Iliescu şi securiştilor să facă ce vor din ţara asta. Bună sau rea, până la urmă este ţara noastră şi trebuie să ne pese ce se întâmplă cu ea. De-a lungul istoriei, generaţii întregi care au trăit pe aceste meleaguri s-au jerfit pentru o idee, pentru un pământ românesc pentru mândria de naţiune română. Au murit în războaie, în revoluţii, s-au jerfit din credinţă şi dragoste pentru naţiunea lor. Noi nu trebuie să murim, nu trebuie să ne jertfim, trebuie doar să ne rupem o jumătate de oră din timpul nostru şi să mergem la vot. Atât, nimic mai mult.
Aceasta este şansa noastră dragii mei, dacă facem acest gest îl facem în primul rând pentru noi.






Alin Baciu

PS.
Pe toată perioada zilei de mâine puteţi fi la curent cu toate informaţiile legate de alegeri si rezultate partiale, numai aici, pe site-ul echipei de imagine si la Biroul online www.adriangurzau.eu