Citeste blogosfera portocalie

marți, 20 mai 2008

Facem ce trebuie Pentru Dezvoltarea Locală

DARIUS CRISTIAN PINTILIE – candidat PD-L pentru Consiliul Judetean Cluj



Tinerii reprezintă ideea înnoirii, a reformei, a schimbării, iar atunci când această teorie se referă la modernizarea societăţii se detaşează o si mai mare responsabilitate, dată de aşteptarea socială. Societatea românească are nevoie de schimbare, o schimbare care înseamnă modernizare iar aşteaptările sunt ca tânăra generaţie să ducă la bun sfârşit schimbarea începută acum 18 ani, plecând de la ideea că generaţia tânără nu se mai confruntă cu tare de mentalitate, cu prejudecăţi, sau, mai rău, cu un trecut greu de explicat.

Să ţinem tinerii acasă!
Generaţia tânără nu are nevoie de asistenţă socială. Susţinerea trebuie să se materializeze în oportunităţi reale, care să poată concura cu oferta extrem de atractivă a altor state. Nu vrem ca tinerii noştri sa mai paraseasca România! Locul tinerilor este acasa, iar noi le oferim sanse reale! Sunt bani multi din fonduri europene destinaţi tinerilor, iar noi ii invatam cum sa-i obtina!

Tinerii Partidului Democrat Liberal îşi asumă responsabilitatea faţă de succesul reuşitei proiectelor pentru tineret: politici educative, politici sociale, de sănătate publică şi de sprijinire în mediul de afaceri, împreună cu toţi reprezentanţii partidului, pentru că vrem, ştim, şi putem face ce trebuie.

Vom pune accentul pe comunitatea locală.

Vrem sa dezvoltam comunitatea locală

Putem da comunităţii locale o faţă europeană!

Descentralizare si valorizarea specificului local!
Prioritatea generaţiei noastre este dezvoltarea şi modernizarea societăţii româneşti, lucru care se poate face prin descentralizare şi concentrarea pe oportunităţile, valorile şi specificul local.În echipa PDL Cluj pentru Consiliul Judeţean îmi asum următoarele obiective: (vezi programl politic)

Darius Pintilie, consilierul tău pe fonduri europene





fancygens.com