Citeste blogosfera portocalie

miercuri, 2 iulie 2008

PD-L participa la Scoala de Vara de la Varna (Bulgaria) a Organizatiei de Tineret a Partidului Popular European

În perioada 2-6 iulie 2008, la Varna (Bulgaria) va avea loc Scoala de Vara a Organizatiei de Tineret a Partidului Popular European, la care va participa si Organizatia de Tineret a Partidului Democrat Liberal.În primele doua zile ale Scolii de Vara, OTPD-L va fi reprezentat de presedintele organizatiei Monica Iacob-Ridzi si secretarul general Elena Basescu, urmând ca pâna la sfârsitul Scolii de Vara OTPD-Lsa fie reprezentata de George Tambozi, secretarul executiv responsabil de relatiile internationale.


Scoala de Vara din acest an are ca tema "EUROPEAN YOUNG CONSUMERS - THE FUTURE IS OURS" si va dezbate teme referitoare la dezvoltarea unei societati de consum sanatoase în interiorul Uniunii Europene. Participa tineri politicieni populari din Europa, oficiali bulgari precum si personalitati cu expertiza în domeniu. Scoala de Vara de la Varna este gazduita de formatiunea politica MSDP, reprezentantii bulgari în Organizatia de Tineret a Partidului Popular European si este co-organizata de Partidul Popular European.
Organizatia de Tineret a Partidului Democrat Liberal a început imediat dupa congresul din februarie 2008 procedura de afiliere la Organizatia de Tineret a Partidului Popular European - YEPP - în acest moment având statutul de invitat permanent.

Model de discurs