Citeste blogosfera portocalie

joi, 5 iunie 2008

Tinerii deschid oraşul

Opţiunea Tinerilor este Pentru Dezvoltare Locală


La Cluj (foto), la Piatra Neamţ, la Arad, la Slatina, la Braşov, la Tulcea, la Alba Iulia, la Craiova, la Suceava, la Râmnicu Vâlcea, la Sectorul 3, tinerii au constatat ce înseamnă dezvoltarea oraşului în care locuiesc, şi-au dat seama că se poate face ce trebuie. Nu este întâmplător că 7 din primii 10 în topul procentelor obţinute sunt primarii PDL deoarece faptele au vorbit, localităţile administrate de aceştia s-au deschis dezvoltării. Tinerii au ales în marea lor majoritate calea dezvoltării locale prin primarii care au demonstrat că aduc deschidere şi dezvoltare.

Târgovişte a ales dezvoltarea şi deschiderea şi dupa 18 ani de stagnare PSD-istă a ales modelul PDL de dezvoltare locală.
Urmează Iaşi, Galaţi, Ploieşti, Focşani, Vaslui. Politica izolării şi lipsei unei viziuni de modernizare PSD-istă va lua sfârşit pentru că tinerii vor să traiască în oraşe moderne, să fie cetăţeni la ei acasă, mândrii de oraşul lor şi nu nevoiţi să-l părăsească.
Opţiunea tinerilor este pentru dezvoltare locală. Tinerii sunt pentru Iaşi, pentru Galaţi, pentru Ploieşti, pentru Focşani, pentru Vaslui. Acum e timpul ca acolo unde oraşul a înţepenit în trecut să se schimbe, tinerii îl vor deschide!
(citeşte articol integral)

Alin Baciu