Citeste blogosfera portocalie

duminică, 11 mai 2008

Ce spune presa despre campania electorală online

Atacul portocalei virtuale

Dupa ce Traian Basescu a ajuns presedinte la mustata si gratie puternicei campanii desfasurate in 2004 pe Internet, partidul sau de suflet a invatat repede lectia si pune accent pe www. Asa au ajuns toti candidatii PD-L la cele 7 primarii din Capitala sa aiba pagina lor personala pe Internet in care este omniprezent si seful statului. (...) Chiar daca pedelistii par a fi cei mai interesati de campania online, si reprezentantii celorlalte partide si-au pregatit site-uri de prezentare, unele dintre ele chiar hazlii. (articol integral)


sursa: ziare.com pentru Bucureşti



Spre deosebire de celelalte partide, candidatul PD-L Cluj pentru şefia CJ este mult mai vizibil pe Internet. Pe pagina filialei există o poartă mare de intrare către site-ul lui Alin Tişe (www.alintise.ro). Site-ul acestuia abundă în elemente grafice, comparativ cu celelalte site-uri electorale. Pe lângă prezentarea candidatului, realizările de până acum şi planurile de viitor, Tişe îşi prezintă şi echipa de candidaţi PD-L la CJ. De asemenea, site-ul este actualizat imediat ce are loc o acţiune a candidatului. ( articol integral)

sursa: informaţia de cluj pentru Cluj



Echipa de campanie a PD-L Cluj, in frunte cu Alin Tise, candidatul partidului la functia de presedinte al Consiliului Judetean Cluj, si-a facut cont pe Hi5. Pagina de pe Hi5 a fostului prefect poate fi accesata de pe pagina sa web http://www.alintise.ro/
Desi are contul deschis de numai cateva zile, Tise a strans peste 100 de prieteni, majoritatea colegi de partid, si a expus pe hi5 care sunt principalele obiective pe care vrea sa le indeplineasca, in cazul in care va castiga functia pentru care candideaza.

sursa: citynews.ro

PDL Sector 4 şi-a lansat tv online

Filialala PDL Sector 4 şi-a lansat un post tv online, "PDL 4 TV", care poate fi accesat de pe site-ul acestei organizaţii. Potrivit site-ului acestui post online, "prezentul canal web tv se doreşte a fi şi reprezintă o alternativă în peisajul media românesc şi îşi propune să ofere cu regularitate informaţii pertinente în timp real cu şi despre Organizaţia PDL Sector 4, şi nu numai".