Citeste blogosfera portocalie

sâmbătă, 9 februarie 2008

Percepţie şi realitate
Orice persoană sau acţiune este privită din două unghiuri, din interior, de obicei sub influenţa subiectivismului şi din exterior pe baza percepţiilor. În politică însă contează destul de puţin ceea ce ne place nouă, părerea electoratului fiind cea care contează. Care este percepţia alegătorilor despre politicieni depinde în primul rând de modul în care se lasă percepuţi aceştia din urmă. O imagine o ai aşa cum ţi-o formezi, de aceea în momentul în care începi să contruieşti o imagine este important fiecare element.
Poate ar fi interesant să vedem percepţia unui tânăr, şi de ce nu a mai multora care îndrăznesc să se pronunţe (articol despre ,,Elena Băsescu"...)
Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat Liberat (OTPD-L) s-a întrunit la Cluj pentru lansarea candidaturii la preşedinţia OTPD-L a Monicăi Iacob Ridzi, parlamentar european PD-L, şi a echipei sale. Elena Băsescu, fiica preşedintelui, a fost prezentă la Cluj, ea candidând pentru funcţia de secretar al OTPD-L în echipa lui Monica Ridzi. Aceasta a declarat înainte de întâlnirea cu tinerii democrat-liberali că o susţine pe Monica Ridzi, dar ca sunt simple speculatii de presa zvonurile ca Emil Boc şi Vasile Blaga l-ar sprijini pe contracandidatul Monicăi, Ştefan Pirpiriu. "Din moment ce sunt aici, o susţin pe Monica. Însă le consider simple speculaţii de presă, pentru ca niciunul dintre lideri nu a dat vreun interviu de susţinere asupra vreunul candidat", a declarat Elena Băsescu. Ea a facut referire la un material din presa centrală care susţinea că Emil Boc, Vasile Blaga şi Adrean Videanu îl susţin pe Pirpiriu. Sala a fost arhiplină, fiind prezenţi reprezentanţi din peste 25 de organizaţii de tineret ale PD-L, printre care Alba, Bihor, Timis, Cluj, Sibiu, Prahova, Iaşi, Tulcea, Călăraşi şi Bucureşti.