Citeste blogosfera portocalie

luni, 20 octombrie 2008

„Ei cu ei, noi cu voi!”

PD-L şi-a propus să iniţieze împreună cu cetăţenii României moţiunea „Ei cu ei, noi cu voi!”.

Partidul Democrat Liberal va strange, in perioada urmatoare, semnaturi de la toti cetatenii Romaniei care vor dori sa semneze aceasta motiune de cenzura impotriva guvernului Romaniei.

Citez din textul moţiunii ,,Banii alocati primarilor PSD si PNL in octombrie 2008 au reprezentat de trei ori banii pentru majorarea salariilor profesorilor. Bugetari de lux, au salarii de mii si mii de euro, lunar. PNL si PSD sunt partidele baronilor iar Guvernul PNL-PSD este "Consiliul Suprem al Baronilor". Acesta e singurul popor pe care PSD si PNL il cunosc, il respecta si-l slujesc. Acest Guvern este strain de interesele cetatenilor.
In tot acest timp, PD-L a fost alaturi de cetateni iar cetatenii au fost alaturi de PD-L si de presedintele Traian Basescu. Noi am aparat interesul cetateanului, PSD si PNL l-a umilit. In tot acest timp, PD-L a incercat sa trimita acasa acest Guvern al rusinii, al ministrilor anchetati, incompetenti si mincinosi, PSD l-a salvat de fiecare data. De data aceasta PD-L nu mai este singur, acum Partidul Democrat Liberal vobeste in numele cetatenilor care vor un Guvern competent si responsabil. Partidul Democrat Liberal este purtatorul acestei motiuni de cenzura scrisa de revolta cetateneasca. Administratia corupta PNL-PSD a provocat pierderi uriase Romaniei. In numele cetatenilor Romaniei, Guvernul PNL-PSD trebuie sa plece!" (text integral motiune)



REALITATEA.NET - PD-L va depune moţiunea de cenzură specială " Ei cu ei, noi cu voi"