Citeste blogosfera portocalie

sâmbătă, 2 august 2008

Tiraj presa scrisa

Presa scrisă continuă să piardă cititori

Ultimul sondaj de audienţă pentru presă arată că majoritatea ziarelor au pierdut cititori faţă de măsurătoarea precedentă. ( nu sunt luate in calcul ziarele de sport)
Recentul sondaj (care acoperă perioada aprilie 2007 – aprilie 2008) marchează intrarea pentru prima dată în măsurători a tabloidelor „Cancan" şi „Click!".
Acestea au înregistrat 392.000 de cititori pe ediţie, respectiv, 330.000. Cele două publicaţii se află angrenate în cursa de urmărire a tabloidului „Libertatea", care a suferit o scădere de 2%, având 1.300.000 de cititori pe ediţie
sursa: adevarul.ro

Să ne cunoaştem istoria şi pe cei care...încă o influenţează

Ion Iliescu

Cum v-am zis inainte, prin anii' 60, incepuse marea schimbare. In acest timp, presedinte al Uniunii Asociatiilor Studentilor Comunisti din Romania (UASCR) era unu', Ion Iliescu. Cum a ajuns el acolo? Voi trebuie sa stiti adevarul, ca tanara generatie: relatiile dintre Ion Iliescu si familia Ceausescu au fost niste relatii extraordinare. (...) Iliescu iar a inceput sa-si dea cu parerea despre politica Partidului in teritoriu. Atunci Ceausescu l-a pus la punct. Zice: "Mai Iliescule, ti-ai facut studiile la Moscova dupa care te-am trimis la Praga. De-acolo te-am adus la CC. Dar acum vad ca tu nu-ti cunosti tara. Cum poti sa fii atunci secretar cu propaganda? O sa te trimit in tara, ma!" Si asa a ajuns ce a ajuns, ca dupa aceea sa se razbune pe propriii lui parinti adoptivi... Cum zicea, cand a luat puterea: "Ceausescu a intinat nobilele idealuri ale socialismului stiintific si ale comunismului!"... (articol integral)

Sursa: ziua.ro

Iată cine a condus România atâţia ani. Iată cine este liderul PSD. Iată cine negociază pentru un viitor guvern PSD-PNL.
Cum se poate moderniza clasa politică românească atâta timp cât mai este influenţată direct de acest comunist pur sânge? Cum se poate moderniza România condusă de Iliescu, Văcăroiu, Hrebenciuc sau de Bogdan Olteanu nepotul Giselei Vass (numarul doi in relatiile internationale ale regimului comunist) ?
Generaţia tânără merită mai mult.