Citeste blogosfera portocalie

duminică, 16 decembrie 2007

Programul politic al PDL

,,Un nou partid pentru o noua Românie" - Unirea face puterea
Programul si sloganul PDL
Partidul Democrat Liberal s-a nascut din nevoia cetatenilor României de a se regasi, doctrinar si organizatoric, într-o forta politica puternica de centru-dreapta.
Partidul Democrat Liberal, ca partid popular, este o entitate politica deschisa tuturor cetatenilor români care împartasesc valori si curente politice de sorginte democrata de centru, liberala si crestin-democrata.
Partidul Democrat Liberal se situeaza programatic în partea de centru-dreapta a spectrului politic.
Obiectivul principal al Partidul Democrat Liberal este dezvoltarea prospera a societatii românesti democratice prin promovarea valorilor si principiilor libertatii, responsabilitatii si solidaritatii.
Partidul Democrat Liberal are ca scop asigurarea unui climat politic si social favorabil dezvoltarii personalitatii umane, a creativitatii si progresului, prin îmbinarea valorilor morale ale binelui comun, ale justitiei, ale corectitudinii între partenerii de dialog social, cu ideile liberalismului de dreapta, generatoare de bunastare.
( Programul PDL...)

Un comentariu:

maria spunea...

Va rugam sa ne informati pe larg
cine l a ajutat pe N. POPA sa si prelungeasca pasaportul in perioada cind d i Geoana era ministru de externe? aveti obligatia fata de actualul presedinte sa informati astazi alegatorii daca d l Geoana a a vut vre o contributie in a l ajuta pe urmaritul international N POPA in perioada cit a fost ministru de externe
aveti obligatia si fata de pagubitii F N I
asteptam informatii de la dvs pe posturile de tv.