Citeste blogosfera portocalie

luni, 14 ianuarie 2008

Conferinţă de presă Emil Boc -14 ianuarie

Boc spune ca premierul are trei solutii in cazul Nicolai, altfel Parlamentul poate depune motiune
(cotidianul)
Presedintele PD-L, Emil Boc, a declarat, luni, ca premierul are trei solutii in cazul Nicolai - o noua nominalizare, sesizarea CCR sau o remaniere a Guvernului, lipsa unei noi propuneri pentru Ministerul Justitiei putind duce la o motiune de cenzura in Parlament.

Emil Boc: Norica Nicolai nu e compatibila cu functia de ministru al Justitiei
(hotnews)
Liderul democrat-liberal Emil Boc a declarat, astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca Norica Nicolai nu este compatibila, in opinia sa, cu functia de ministru al Justitiei. Argumentele lui Emil Boc se leaga de faptul ca Norica Nicolai a incalcat, in 1987, Codul de procedua penala, ca procuror, dar si de faptul ca Norica Nicolai s-a opus masurilor de reformare a justitiei luate de fostul ministru Monica Macovei, masuri care, spune Emil Boc, au fost apreciate de Uniunea Europeana si au contribuit la aderarea tarii noastre la forul comunitar.
(mediafax)
Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, luni, la finalul şedinţei BPN al partidului, că dublarea facturii la energia termică şi, implicit, a facturii la întreţinere constituie o consecinţă a proastei guvernări a echipei premierului Călin Popescu Tăriceanu.
(mediafax)
El a adăugat că bănuieşte care ar fi fost concluzia discuţiilor dintre preşedinte şi premier, şi anume că "s-a păstrat cadrul discuţiilor, cu soluţiile intuite ca posibile, respectiv o altă nominalizare pentru postul de ministru al Justiţiei, sesizarea Curţii Constituţionale sau un vot în Parlament, pe o nouă formulă a Executivului, remaniată".
"Bănuiesc că s-a păstrat cadrul discuţiilor, cu soluţiile pe care probabil că le-aţi intuit ca posibile: o altă nominalizare, Curtea Constituţională sau Parlament. Cred că în jurul acestor elemente a avut loc şi discuţia. Bănuiesc, repet", a menţionat Emil Boc.
Întrebat ce discuţie a avut cu şeful statului, Emil Boc a răspuns: "Am avut o consultare pe anumite teme de natură constituţională".

Niciun comentariu: