Citeste blogosfera portocalie

luni, 21 ianuarie 2008

marketing politic2 comentarii:

Anonim spunea...

UN TRADATOR DE TARA, EUROPARLAMENTAR PSD!!!

"Cu 15 ani in urma, l-am cunoscut pe parintele Vasile Tepordei, un roman monumental, nascut in Basarabia. A stat prin gulagurile siberiene timp de opt ani fiindca a indraznit sa scrie, inainte de 1940, ca Basarabia este pamant ancestral romanesc. Nu mai intalnisem pana atunci un om care sa raspandeasca in jur atata forta si blandete concomitent. Fara nici o pornire resentimentara, el mi-a povestit ca a fost coleg de seminar teologic cu tatal lui Adrian Severin, pe care-l chema... Kuznetov. ....
... Parintele Tepordei a asistat la botezul lui Adrian Severin, dar l-a botezat si pe Emil Constantinescu, la Tighina. Ca feciorul lui Kuznetov taia mai tarziu panglici cu Nicolae Ceuasescu nu are nici o semnificatie, insa, dupa 1990, va ajunge ministru de Externe si mare mahar la Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa. Ca sa nu fie frustrat.
... specialistul in hirdogen, in afara de faptul ca a fost coleg de partid cu alogenul Traian Basescu, are cel putin un merit istoric: a fost si ramane un campion al Tratatului politic dintre Romania si Ucraina. El l-a luminat pe liderul regional Emil Constantinescu.
Insisi ucrainenii aveau mari indoieli ca Bucurestiul va semna un asemenea document unic in istoria lasitatilor noastre.
Adrian Severin a dat bice.
Ramasese in litigiu doar Insula Serpilor spre final.
Aici, Kievul chiar nu mai avea nici o speranta.
Insula Serpilor nu facuse obiectul Tratatului de pace de la Paris, prin urmare, Kievul nu se putea prevala nici de indicatiile pretioase ale lui Molotov.
A venit Adrian Severin si a declarat tuguiat ca "Insula Serpilor apartine Ucrainei". Pana si diplomatii ucraineni au ramas muti la masa "tratativelor". Kuznetov stia mai multe decat ei."

pentru conformitate :
http://www.romfest.org/rost/sep2005/centura.shtml

Madalin Voicu ii trage si el o bidinea peste ochi colegului de partid: (cand ipochimenul l-a facut pe Basescu "alogen" tatar!)
"Ma mir ca Adrian Severin, care are un anumit procent de apartenen?a ebraica (numai dupa mama!), dupa cum se stie in partid, are o astfel de atitudine legata de rase. Pentru orice politician, mai ales unul social-democrat, a face trimitere la rase si etnii, laudand pe una si criticand alta, reprezinta o atitudine anti-social-democrata".

Christian
P.S.: Si ipochimenul asta ne da noua lectii! Acest "Rakovski" contemporan ar fi mai bine sa ne lase..... iar PSD-ul sa nu-l mai tina in brate!
Ptiu drace, Kuznetzovul asta ajunse si europarlamentar pesedel!

cvasiloxodroma001 spunea...

Emil Constantinescu are o problema veche din aprilie 1997. Cind s-a inteles cu Lukasenco sa preia elicoptere de lupta din Belarus pe care le-a re-exportat in numele Romtehnica impreuna cu alte arme si munitii romanesti in Sudan incalcind astfel embargoul ONU. Rezultatul intensificarii razboiului civil din Sudan a fost foametea din 1998 care a rapus citeva sute de mii de sudanezi, in mare parte din regiunea Darfur. Cind va fi tras la raspundere Emil Constantinescu pentru asta ?
Vezi : www.myspace.com/val2002