Citeste blogosfera portocalie

joi, 21 februarie 2008

Tineri PD-L

Dintr-o serie mai lungă de prezentări a tinerilor lideri din PD-L pe care să-i cunoaştem impreună cu http://www.inpolitics.ro/, azi:

Prea mulţi Trahanache, Dandanache sau diverşi coni Pristanda
Interviu cu Darius Pintilie, candidat la functia de vicepresedinte OTPD-L. Momentan, Darius este secretarul general al Organizatiei de Tineret PD-L Cluj, vicepresedinte al organizatiei municipale PD-L Cluj-Napoca si secretar executiv in biroul judetean PD-L Cluj.

,,Fară implicarea tinerilor nu cred că se poate realiza o ofertă politică completă. Tinerii îşi pot găsi usor locul în structura unui partid. Pe de alta parte, promovarea şi implicarea tinerilor este şi o chestiune de construcţie politică pentru viitorul unui anume tip de ofertă. Pâna la urmă, tinerii de astăzi vor fi politicienii zilei de mâine.
În ceea ce priveşte gradul de pregătire al tinerilor pentru viaţa politică, cred că acesta depinde de implicare. Tinerii sunt pregătiţi, ceea ce trebuie este să-i convingem să se implice. Pe de alt parte, tinerii au şansa în plus că sunt deschişi la nou, la schimbare chiar, la asimilarea oricarui tip de noutate sau inovaţie.( interviul integral....)

Niciun comentariu: