Citeste blogosfera portocalie

vineri, 18 aprilie 2008

Bătalia pentru Cluj

Primarul Emil Boc si-a depus astazi, 18 aprilie, candidatura pentru un nou mandat pe aceeasi functie. Candidatura sa si a celor aflati pe lista de consilieri locali a PD-L au fost depuse la Biroul de Electoral Municipal Cluj-Napoca.

"Mi-am depus, impreuna cu echipa mea, candidatura pentru un nou mandat de primar si respectiv pentru o echipa in Consiliul Local. E o echipa care s-a validat si care pana acum a demonstrat performanta in administrarea municipiului Cluj-Napoca. Prioritatile noastre sunt, de fapt, prioritatile clujenilor”, a declarat Emil Boc in dupa depunerea candidaturilor.

Candidatii PD-L pentru Consiliul Judetean (CJ) Cluj si cel pentru functia de presedinte al aceleiasi institutii si-au depus astazi dosarele cu candidaturi la Biroul Electoral Judetean. PD-L este primul partid din judetul Cluj care si-a depus listele pentru alegerile locale ce vor avea loc in data de 1 iunie.

"A sosit timpul ca si la judet a avem si la nivelul judetului Cluj o conducere portocalie. Dorim ca ceea ce am facut pentru municipiul Cluj-Napoca sa facem si pentru Cluj. Ne dorim sa facem o politica petru oameni si sa aparam interesul public, nu pe cel privat, asa cum se intampla in acest moment. Ne dorim ca dupa patru ani de guvernare fiecare cetatean sa simta o imbunatatire a nivelulului de trai", a declarat astazi dupa depunerea candidaturilor Alin Tise, candidatul pentru functia de presedinte al CJ Cluj.

Tise considera ca in acest moment doar prietenii persoanelor aflate la conducerea CJ Cluj resimt o crestere a nivelului de trai.

Asa cum a mai declarat, Tise va merge in tandem cu Emil Boc, actualul primar si candidat pentru un nou mandat pe aceeasi functie. "Vom face o echipa cu toti primarii PD-L si cu Emil Boc, iar proiectele primarilor vor fi proiectele mele", a mai spus Tise.

Liderii PD-L nu au precizat cate locuri de consilieri judeteni isi propun sa obtina la alegerile locale.
Sursa : citynews.ro

Niciun comentariu: