Citeste blogosfera portocalie

luni, 7 aprilie 2008

Bătălia pentru Cluj

Opt ani cu Boc

Lansarea candidaturii lui Emil Boc pentru un nou mandat la Primãria Cluj a avut loc sâmbătă pe şantierul viitorului ansamblu de locuinţe Timişului, Blajului şi Rodnei din fostul Oser. Acolo, primarul a declarat cã va participa la alegerile locale din 1 iulie deoarece doreşte sã continue proiectele pentru clujeni începute deja. Mai mult, Boc a precizat cã intenţioneazã sã schimbe consacrata titulaturã de “capitalã a Ardealului”, atribuitã municipiului Cluj-Napoca, în cea de “capitalã economicã a României”.


Primarul a trecut în revistã şi proiectele pe care intenţioneazã sã le implementeze în municipiu în viitorul mandat, dacã va fi reales în fruntea Primãriei Cluj-Napoca. Acestea sunt cele de pe lista prioritãţilor Primãriei pentru 2008, enunţatã la începutul acestui an de cãtre edil.
Este vorba despre asfaltarea a 180 de strãzi din municipiu şi a 100 de alei şi trotuare între blocuri, finalizarea cartierului de locuinţe Oser şi continuarea lucrãrilor la cartierele Lomb, Tineretului (Someşeni) şi Borhanci, modernizarea pieţelor publice din oraş, continuarea lucrãrilor la centurile ocolitoare şi la inelele de circulaţie ale municipiului, elaborarea noului Plan Urbanistic General, continuarea programului de acordare a gratuitãţilor la transportul în comun pentru studenţi şi pensionari.

Sursa: Ziua de cluj

Niciun comentariu: