Citeste blogosfera portocalie

marți, 29 aprilie 2008

Jurnal de campanie

Pe locuri....locuri pe liste, eligibile, semieligibile, sau simpla prezenţă, tineri sau mai puţin tineri, militanţi vechi sau buni profesionişti care promit alăturaţi mai tîrziu echipei, pe merit, recompensaţi cu loc cât mai în faţă sau promovări clientelare, locuri în echipa de campanie, cu specialişti sau amatori, profesionişti platiţi sau voluntari, militanţi cu experienţa sau tineri gata să înveţe sau pur şi simplu lideri politici care se pricep la toate.
Fi-ţi gata....gata de campanie, cu strategii, analize, mesaje, slogane, sedinţe interminabile, restrânse sau deschise, focus grupuri, şedinţe foto, concepere afişe, realizare afişe, concepere texte, instruire voluntari, instruire reprezentanţi în secţiile de votare, amenajare sedii de campanie, aşteptarea momentului 0 al campaniei.
Start...mai greoi sau furtunos, plin de optimism sau resemnaţi, mitinguri, spectacole, steguleţe, clipuri electorale, emisiuni TV, machete de presă, panouri, întâlniri cu alegătorii, campanii door to door, discursuri, culori, tricouri, tineri, pliante, afişe pe stâlpi, afişe pe panouri, dezvaluiri, atacuri, hai la vot.
Iată ingredientele unei campanii electorale aflată la momentul ,,incalzirea la vestiare" gata de a intra pe teren.

Incepând de azi, aproape zilnic voi încerca să ţin un jurnal de campanie, cu obseraţiile mele legate de campanie, văzute din interiorul lumii politice şi a agitaţiei din campanie.
Puteţi citi impresiile mele de campanie pe inpolitics.ro, echipa de imagine, otpdl cluj unde vă aştept comentariile

Alin Baciu

2 comentarii:

Tene Ionut spunea...

Frumos site. Bine facut. Succes in alegeri. Oricum nici nou de la PNG-CD Cluj nu ne vom lasa. Ne place tranta electorala cinstita. Ionut Tene

ECHIPA DE IMAGINE A OT-PDL CLUJ spunea...

Multumesc mult de apreciere. Succes in alegeri!
Alin Baciu