Citeste blogosfera portocalie

duminică, 20 aprilie 2008

Punctul PDL

Punct se pune de obicei la sfărşit, când se termină ceva. Altfel spus un punct este un sfârşit. În acelaşi timp un punct poate fi şi un nou început. Prin urmare punctul se găseşte între ceva ce s-a terminat şi ceva ce începe.
Avem o clasă politică ce a căzut în dizgraţia românilor, lipsită de credibilitate şi din ce în ce mai mult lipsită de votanţi.

E timpul să punem PUNCT şi să începem o altfel de politică. Să punem punct la politica neocomuniştilor, a baronilor, a oligarhilor, a naţionaliştior ieftini şi să începem o politică pentru comunitate, pentru oameni aşa cum avem la Cluj-Napoca, la Sectorul 3, la Sibiu sau la Piatra Neamţ.

Avem o clasă politică dominată de neprofesionalism, mentalitate invechită, clientelism.


E timpul să punem PUNCT unor politicieni care nu se mai pot despărţi de scaunul de parlamentar şi odată cu votul uninominal să trimitem în Parlament profesioniştii politicii, tinerii care vin cu o nouă mentalitate, europeană, modernă.


România a aderat la Uniunea Europeană, un proces a luat sfârşit.

E timpul să punem PUNCT şi să începem integrarea. Ne-am pregătit pentru aderare iar acum e timpul să ne pregătim pentru integrare.


În acest moment e timpul să punem PUNCT interesului clientelar şi să ne preocupe interesul public. Interesul public este acum integrarea în sistemul de valori europene. Să trecem de la clientelism la meritocraţie.
Integrarea se va face numai prin modernizare, modernizarea este posibilă numai printr-o schimbare de mentalitate, schimbarea de mentalitate o pot aduce tinerii.

PDL, OTPDL trebuie să fie PUNCTUL între ce a fost şi ceea ce trebuie să fie. Între vechi şi nou, între clientelism şi promovarea pe bază de merit, între cultura ascultării şi cultura dialogului.
Acesta trebuie să fie Punctul PDL


Suntem pregătiţi pentru lansare? Suntem.
Suntem pregătiţi pentru campanie? Suntem.
Suntem pregătiţi pentru Europa? Ne pregătim.
Suntem pregătiţi pentru modernizare? Ne pregătim.

Alin Baciu

Punctul PDL Regional
- un nou proiect pus in practică de BPN OTPD-L

Din 19 aprilie avem Punctul PDL Regional, publicaţie internă a organizaţiilor de tineret ale PDL din regiunea de N-V lansată la Zalău


Publicaţia a fost lansată cu ocazia Consiliului de Coordonare Local, în cadrul căreia a fost aleasă o nouă structură de conducere, preşedinte al noului BPL Zalău fiind Florin Brânduşe.

La manifestare au participat ca şi invitaţi şi lideri ai organizaţiilor de tineret din Regiunea de Nord-Vest: Vlad Oneţ, secretar regional şi preşedinte OTPD-L Maramureş, Florin Gal, primvicepreşedinte OTPD-L Satu Mare şi membru al Comisiei Naţionale de Disciplină a OTPD-L, Călin Găbudean, primvicepreşedinte OTPD-L Cluj şi Alin Baciu, vicepreşedinte OTPD-L Cluj şi coordonator al comisiei de comunicare şi imagine al OTPD-L.
O gazdă deosebită a fost Claudiu Bârsan, preşedinte OTPD-L Sălaj şi membru în Comisia Naţională de Disciplină a OTPD-L

Florin Brânduşe
Evenimentul in presă
Tot in candrul actiunii de sambata a fost prezentat raportul de activitate al OT-PD-L Salaj pe anul 2007 si platforma program a candidatilor pentru Biroul Permanent Local al OT-PDL. A urmat apoi lansarea publicatiei regionale a PDL „Punctul PD-L”, proiect demarat de echipa de imagine a partidului constituita la nivelul regiunii de nord-vest si care va fi implementat prin intermediul Biroului Permanent National al formatiunii politice.....

Niciun comentariu: