Citeste blogosfera portocalie

duminică, 6 aprilie 2008

Scoală politică de comunicare

Tinerii din PDL se pregătesc nemţeşte

În perioada 4-6 aprilie 2008 douăzeci de membrii OTPD-L din întreaga ţară au participat la ,,Cursurile de comunicare pentru tinerii politicieni", parte a unui proiect iniţiat de OTPD-L în colaborare cu fundaţia germană Hanns Seidel.

Sub îndrumarea unor specialişti cunoscuţi în domeniu, conf. univ dr. Dumitru Borţun şi dr. Lucian Georgescu, participanţii şi-au însuşit cunoştiinţe despre relaţiile publice, mijloacele de comunicare în masă, comunicarea cu opinia publică, reclamă, relaţiile cu presa şi s-au implicat în exerciţiile practice de comunicare.

Proiectul are ca scop formarea în domeniul comunicării a tinerilor democrat liberali, ,,omul politic autentic are morala responsabilităţii iar dorinţa de pregătire a tinerilor din PDL, însuşirea culturii comunicării şi a modalităţilor de recunoaştere a interesului public ne poate da speranţa că vom avea într-o bună zi acea clasă politică ce va desăvârşi modernizarea României" susţine unul din lectorii acestor cursuri de pregătire, Dumitru Borţun.



Pe durata acestui an cei 20 de tineri înscrişi vor mai participa la încă 7 module, primul dintre ele urmînd a se desfăşura la Mangalia în perioada 25-30 iunie.

Niciun comentariu: