Citeste blogosfera portocalie

duminică, 11 mai 2008

PDL Sector 4 şi-a lansat tv online

Filialala PDL Sector 4 şi-a lansat un post tv online, "PDL 4 TV", care poate fi accesat de pe site-ul acestei organizaţii. Potrivit site-ului acestui post online, "prezentul canal web tv se doreşte a fi şi reprezintă o alternativă în peisajul media românesc şi îşi propune să ofere cu regularitate informaţii pertinente în timp real cu şi despre Organizaţia PDL Sector 4, şi nu numai".

10 comentarii:

iulia spunea...

buna dimineatza!
mi-ar placea sa fac parte din echipa voastra!
din punctul meu de vedere faceti treaba buna.

ECHIPA DE IMAGINE A OT-PDL CLUJ spunea...

multumim de apreciere, asteptam sa ne trimiti un mail,

Anonim spunea...

salut!as dori sa fac parte din echipa voastra.email:bogdan_1987you@yahoo.com

Anonim spunea...

Pe Ce lume traiti voi oameni buni?chiar nu vedeti realitatea? sunteti tineri inteleg ca munciti pentru bani ,,,,,!un singur ex:DOAMNEI UDREA NU-I AJUNG 5 000 000 EUR PENTRU PUBLICITATE LA MINISTER......!DIN BANII NOSTRI SI AI VOSTRI ,DIFERENTA CRUNTA E CA UNII II CASTIGA USOR ..! EU UNUL NU!"FITI VERTICALI IN PORTOCALI"

Anonim spunea...

CRED, CA A INTELES TOATA LUMEA PD-L ESTE CEL MAI PUERNIC PARTID!DE CE SE MAI CONTINUA CAMPANIA ASTA DE LAUDE DE SINE ?PARCA AM TRAII IN ANI 70, 80 ZAU ASA ,ORICUM PD-L FACE CUM VREA ,CU CINE VREA SI DE CATEORI VREA!VIVAT DEMOLAcratia ROMANEASCA!

Anonim spunea...

DRAGA IULIA !TE-AI UITAT ASA DE DIMINEATA CUM FAC BAIETII AIA TREABA!SI MAI E SI BUNA...?!

Anonim spunea...

MAI TINETI MINTE REPLICA DIN CARAGIALE "EU NU SEMNEZ ,ATUNCI O DAM ANONIMA" AVEM AICI PE BLOGUL PORTOCALIU UNUL ANONIM CARE O SEMNEAZ!!!!!(BOGDAN-1987....BLA BLA @ ..)VEDETI NU ???? SI MAI VREA SA FACA PARTE DIN ECHIPA PD-L,CURMATII SUFERINTA SI DA-TII O ADEZIUNE!SE APROBA ORICUM LA NUMAR SA FIE!

Anonim spunea...

PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL SEFU E BINE!!!

Anonim spunea...

PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-----------------------------------
LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

SEFUUUU ACU E BINE !!!!!

Anonim spunea...

Salut legat de tv online pt cei care nu stiti http://www.tv-online.ro puteti sa vedeti canalele tv chiar daca nu aveti tv, eu nu mai am tv de vre-o 3 luni si doar acum am gasit site-ul est bun.