Citeste blogosfera portocalie

marți, 30 septembrie 2008

Viitorul vostru, alegerea voastră! SPUNEŢI CE PĂRERE AVEȚI!


CONSULTARE PUBLICĂ ONLINE LA NIVEL EUROPEAN PRIVIND POLITICA DE TINERET



Tinerii sunt cei care decid prezentul şi viitorul Europei, motiv pentru care politicile guvernamentale care le sunt destinate trebuie să ţină cont de nevoile lor mereu în schimbare.

Acest lucru este valabil şi pentru acţiunile întreprinse de Uniunea Europeană. Această consultare va ajuta să se evalueze rezultatele obţinute din 2002 și până în prezent, în domeniul cooperării europene în materie de politică pentru tineret şi să se propuna noi obiective pentru următorii 10 ani.

Care este scopul acestei consultări?

S-a organizat această consultare pentru a afla în ce direcţii ar trebui să se orienteze politica europeană pentru tineret în anii următori şi ce propuneri ar trebui să facă Uniunea Europeană statelor membre.

Fie că sunteţi simplu cetăţean, fie că reprezentaţi o organizaţie interesată de viitorul tinerilor europeni, sunteţi invitaţi să vă împărtăşiţi gândurile

Vă implicati astfel activ în elaborarea viitoarei strategii europene pentru tineret.

Aceasta este şansa voastră de a influenţa viitoarele politici europene consacrate tinerilor! Prin intermediul acestei consultări online, le puteţi transmite factorilor de decizie opiniile voastre despre viitoarele provocări şi oportunităti care îi aşteaptă pe tinerii europeni. Spuneţi-le ce aţi dori să facă pentru voi!

Viitorul vostru, alegerea voastră! Spuneţi-le oamenilor politici care sunt nevoile tinerilor europeni!

Consultarea va fi deschisă până la 25 noiembrie 2008. Rezultatele sale se vor publica pe site-ul http://www.ec. europa.eu/ youth


Pentru a participa la această consultare, accesaţi aici


Incercaţi să promovaţi această consultare la cât mai mulţi tineri

Acum, e timpul nostru.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Primul ziar on-line anti-tonomat:

http://dioptria.info/