Citeste blogosfera portocalie

joi, 30 octombrie 2008

Caravana Fondurilor Europene

Începând din 31 octombrie, Partidul Democrat Liberal va derula, în judeţele Cluj şi Sălaj, o amplă acţiune de informare cu privire la oportunităţile de atragere a fondurilor europene pentru IMM-uri şi pentru micile exploataţii agricole.

Campania „Caravana Fondurilor Europene”, organizată de deputatul PDL în Parlamentul European Rareş Niculescu - împreună cu Emil Boc, primarul Municipiului Cluj-Napoca şi preşedintele PDL şi Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj - se va derula pe parcursul unei săptămâni şi va consta în difuzarea, în comunităţile din cele două judeţe, a 40.000 de broşuri cuprinzând informaţii utile despre fondurile europene (vezi film)

Am editat si o brosura pentru a informa cetatenii despre oportunitatile pe care le au in atragerea fondurilor europene. Brosura contine informatii privind fondurile existente pentru IMM-uri, pentru modernizarea exloatatiilor agricole, pentru agroturism, fonduri care pot fi accesate de persoane fizice sau juridice, mici intreprinzatori. Vrem sa venim in sprijinul cetatenilor cu cat mai multe informatii, nu doar despre fondurile existente, ci si despre potentialii beneficiari si pasii de urmat, informatii care ii pot ajuta sa acceseze fonduri europene”, a declarat Rares Niculescu pentru citynews.ro. (vezi stirea)
La Caravana fondurilor europene vor participa si candidatii PD-L la alegerile parlamentare din 30 noiembrie.

Această campanie se va derula cu implicarea organizaţiei de tineret.

Citeşte broşura . Mai multe informaţii pe www.raresniculescu.ro

Niciun comentariu: