Citeste blogosfera portocalie

sâmbătă, 1 noiembrie 2008

Final de campanie la ei

Prezentare, imagine, atitudine, discurs, punere în scenă, POVESTE.
Echipa de Imagine vă recomandă să priviţi şi să analizaţi. Merită.

Mai multe aici
si http://www.barackobama.com/index.php

2 comentarii:

frei spunea...

scuze pt. off topic, e un raspuns la intrebarea adresata pe blogul lui Thor, relativ la ce se va intampla cu studentii.Iti trimit un document care circula prin Universitatea de Vest Timisoara:

STUDENŢII NU SUNT LASAŢI SĂ VOTEZEConform Legii 35/13.03.2008 ce reglementează desfăşurarea alegerilor din 30 noiembrie 2008, desi studenţii deţin viză de flotant, ei nu pot vota decât în localitatea de provenienţă, fiindu-le astfel barată şansa de a-şi exprima opţiunea electorală.

Este inacceptabil ca într-un stat democratic să fie zădărnicit dreptul de vot a aproximativ 450.000 de cetăţeni, studenţi din România. Deşi ne plângem de o societate civilă inactivă, totuşi descurajăm mai bine de 60% dintr-o categorie socială din a-şi exprima votul.

Considerăm ca prevederile actului normativ încalcă dreptul de vot al majorităţii studenţilor şi implicit al unui procent semnificativ din populaţia României. Studenţii sunt o importantă categorie socială, reprezentând practic viitorul acestei ţării, un viitor pentru care le este însă imposibil să opteze.

Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR), este cea mai mare federaţie studenţească din România, unica recunoscută la nivel european şi reprezintă peste 500.000 de studenţi din întreaga ţară. In această calitate a adresat o scrisoare deschisă Preşedintelui României, Primului Ministru si Preşedinţilor celor două camere ale Parlamentului să modifice aceste prevederi.

Tot în acest sens, ANOSR va sesiza forurile europene cu privire la îngrădirea acestui drept iar în luna noiembrie va demara o campanie de conştientizare a studenţilor cu privire la importanţa acestui vot.

“Ne dorim ca acele prevederi să fie schimbate astfel incât toţi studenţii să poată vota. In acest sens vom derula inclusiv o campanie de conştientizare a studenţilor în a merge la vot. Tot în cadrul campaniei vom cere în mod public, tuturor partidelor politice să işi prezinte strategia pe educaţie din programele lor de guvernare, astfel încât studenţii să poată vota într-un mod cât mai informat şi conştient“ (Cezar Mihai HÂJ – preşedintele ANOSR)

Pentru mai multe detalii privind poziţia ANOSR puteţi lua legatura cu Cezar Mihai Haj – Preşedinte ANOSR – la numarul 0744 321 832 sau cu Virgil Smărăndoiu – Vicepreşedinte ANOSR – la numărul de telefon 0744 379 493.Bucureşti,23.10.2008


--------------------------------------------------------------------------------
Cristina Ramona Fit

Studenta RISE

0742 898 974
fit_cristina@ yahoo.com
PR-OSUT
PR-TimisoaraJazz Festival
student consilier pt. Fac.St.Politice, Filozofie, St.ale Comunicarii
membru OSUT-Organizatia Studentilor din Universitatea de Vest Timisoara

alin spunea...

studentii sunt o categorie, dar romanii ce muncesc afara? dar cei care sunt in vizita, in delegatii, etc.?