Citeste blogosfera portocalie

joi, 27 noiembrie 2008

Tinerii din PDL cer Guvernului sa permita votul si in localitatea de resedinta

Organizatiile de studenti si tineret ale PD-L Cluj fac un apel public catre Guvern pentru adoptarea unei ordonante de urgenta care sa permita dreptul la vot studentilor nu numai in localitatea de domiciliu, dar si in localitatea de resedinta.
Tinerii din PD-L doresc ca Guvernul sa modifice Legea nr. 35/2008 cu mai putin de o saptamana inaintea alegerilor. Organizatiile considera nedreapta interdictia aplicata studentilor de a vota numai in localitatea in care isi au resedinta, deoarece la alegerile locale din primavara studentii din toata tara au putut vota pentru alegerea primarului doar pe baza actului de identitate cu viza de resedinta. „Spaima actualului Guvern Tariceanu de forta electorala a studentilor a determinat o discriminare electorala fara precedent”, sunt de parere tinerii democrat-liberali.

Organizatiile de tineret ale PD-L Cluj invita toti studentii care studiaza in oraşele universitare si care sunt nemultumiti de situatia creata de Guvern, indiferent de preferintele lor politice, sa se alature campaniei de protest prin purtarea de materiale care pot fi ridicate de la sediul PD-L Cluj.

Un comentariu:

Anonim spunea...

vreau sa stiu cum pot iesi dintr-un partid?...