Citeste blogosfera portocalie

luni, 14 aprilie 2008

Tinerii PDL

“Ne confruntam în multe situatii cu indolenta anumitor cetateni care parcheaza neregulamentar” “Ar trebui ca o prioritate pentru forul legislativ sa impuna mijloace mai rapide si mai eficiente pentru organele locale de a actiona în aceste cazuri”
“Politia Comunitara este interesata în primul rând de rezolvarea problemei cetatenilor”, a declarat Radu Moisin, director adjunct la Politia Comunitara Cluj-Napoca într-un interviu acordat Gazetei de Cluj
(...)
Gazeta: Sunteti unul dintre cei mai tineri directori din administratia locala. De ce are nevoie un tânar pentru a accede pe un asemenea post?
Radu Moisin: În primul rând are nevoie de o ambitie si de o vointa fara precedent. Un tânar trebuie sa lucreze de doua ori mai mult decât cei mai în vârsta pentru ca trebuie sa demonstreze atât faptul ca este competent cât si faptul ca poate cel putin la fel de mult ca ceilalti. Trebuie sa suplineasca anumite mentalitati, sa depaseasca anumite mentalitati care nu dau credit tinerilor în România, din pacate, dar muncind foarte mult si impunând respectul celorlalti poate sa-si asigure succesul într-o asemenea profesie.
Sursa: Gazeta de Cluj

Radu Moisin, preşedinte OTPD-L Cluj

Niciun comentariu: