Citeste blogosfera portocalie

joi, 29 mai 2008

Premianţii Domină Lupta

Noua promoţie de politicieni, îşi primeşte premiul de excelenţă, iar acest premiu este realegerea în funcţie, fie că este vorba de Emil Boc, de Liviu Negoiţa, de George Scripcaru, de Darius Vâlcov, de Gheorghe Falcă, toţi aceştia au intrat în luptă în 2004 din poziţia de tineri curajoşi, hotărâţi, gata să demonteze prejudecaţile legate de vârstă şi experienţă în politică şi administraţie publică. Au reuşit şi vor fi aleşi din primul tur. De ce ? Pentru că au valoare, pentru că vin cu mentalitatea sănătoasă pe care s-a clădit noua generaţie de politicieni a PDL. Şi-au mai demonstrat valoarea prin activitatea lor politică şi alţi tineri precum Monica Iacob Ridzi, Roberta Anastase, Rareş Niculescu, Raluca Turcan.
Urmează alţii, care pot fi priviţi aşa cum erau priviţi premianţii de azi în 2004. Încrederea acordată lor ACUM îi poate transforma peste 4 ani şi pe ei în premianţi care să îşi recâştige mandatul din primul tur, iar aceasta nu-i o întâmplare, nu este nici o promisiune politică neacoperită, sunt fapte care au fost şi pot fi demonstrate. Politica trebuie făcută prin fapte, iar candiaţii propuşi de PDL fac ce trebuie pentru comunitatea care i-a ales. Iar premierea făcută de cetăţeni prin acordarea votului este elocventă. Au demonstrat, şi o vor demonstra, iar cei care nu vor ajunge să fie premianţi vor ieşi din scenă pentru că aşa e în...PDL. În 2012 vom mai putea vedea premianţi precum Alin Tişe, Cristian Boureanu, Sebastian Bodu, Andrei Volosevici, Alin Traşculescu, Tiberiu Iacob Ridzi, sau alţi tineri pe care PDL îi aruncă acum în luptă. Cine a avut încredere în tineri în 2004 a câştigat. ( citeşte articol integral)

Premianţii Domină Lupta

Emil Boc Primarul tău


mai multe pe www.alintise.ro si www.emilboc.ro

Liviu Negoiţă Ştii de ce



clipuri electorale ale PDL pe http://www.youtube.com/tineretPDL
cine vrea primari la fel să voteze PDL
Premianţii domină lupta citeşte articol pe inpolitics.ro
Vizibilitatea, notorietatea, credibilitatea se construiesc în timp cu fapte, un discurs bun sau un pliant bine realizat poate doar să aducă aprecierea analiştilor. Cei care au fapte şi au forţă se vor impune şi se va vedea, că premianţii domină lupta.
Alin Baciu

.

Niciun comentariu: