Citeste blogosfera portocalie

vineri, 8 august 2008

Ajutoare pentru sinistraţi de la OTPD-L

Organizaţiile de Tineret ale PD-L din Cluj, Bistriţa-Năsăud, Bihor, Maramureş, Satu Mare şi Sălaj au demarat o acţine comună de strângere de ajutoare pentru sinistraţii din zonele inundate.

În urma acestui demers s-au adunat în jur de 3 tone de ajutoare constând în materiale de construcţii, obiecte de uz casnic, haine, jucării, încălţăminte şi alimente neperisabile. Acestea au fost trimise, marţi 5 august, cu un camion la Bucureşti de unde vor pleca spre Moldova toate ajutoarele adunate de tinerii din PD-L .
Iniţiativa se doreşte a fi un gest de solidaritate şi sprijin pentru oamenii afectaţi de inundaţii, un mic gest la care tinerii democrat liberali din toată ţara au răspuns contribuind în masura posibilităţilor.

După vizitele politicienilor veterani şi ale tatălui său, Elena Băsescu a venit şi ea în zonele sinistrate din judeţul Suceava, mai precis în comuna Ulma (localitate situată la graniţa cu Ucraina). Secretarul general al OTPD-L a însoţit un convoi (compus din şapte autocamioane) cu ajutoare alimentare constând în saci cu grâu, vinete, roşii, ardei, varză, articole de îmbrăcăminte şi jucării pentru copiii sinistraţilor.


După ce s-a întreţinut cu o parte dintre localnici, cărora le-a spus că a ales să vină în această zonă fiindcă bunicii ei materni sunt din judeţul Suceava, Elena Băsescu i-a informat că Organizaţia de Tineret a PD-L va sponsoriza o tabără în Valea Jiului pentru 30 de copii din judeţul Suceava.

Niciun comentariu: